Fotografie stijlen

Familie en gezin

Laat eens een sfeervolle en mooie foto maken van jullie als gezin. Of van jullie hele familie met alle generaties. Of laat eens een broers en/of zussen foto maken. Een fijne herinnering aan een periode in jullie leven samen, of als viering van een speciale gelegenheid. Ingelijst is de foto ook een mooi cadeau om bijvoorbeeld aan je ouders te geven.

Boudoir

Gun jezelf een sfeervol en intiem portret van jezelf, door in mooie lingerie op de foto te gaan. Je gaat je beter in je vel voelen en (opnieuw) je lijf liefhebben.
Dit is echt een cadeautje voor jezelf! Al mag je het natuurlijk ook weggeven….

Locatie

Heb je een geliefde plek die je dierbaar is? Wil je in een andere sfeer op de foto in plaats van in de fotostudio? Op locatie krijgt je foto alle ruimte en zoeken we de omgeving die past bij de gelegenheid. Een locatie foto is bij elk type foto mogelijk.

Newborn en kind

Vier de komst van dit unieke wezentje in jullie leven. Maak de vertedering en blijdschap die jullie voelen op een foto met jullie pasgeborene zichtbaar. Als kinderen opgroeien zijn ze nog even uniek en dan is het fijn om jullie band en hun speciale eigenschappen vast te leggen: de ondeugendheid, of juist de verlegenheid, en wat dit kind verder nog bijzonder maakt komt tot uitdrukking in de foto.

Zwanger­schap

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert en je buik en borsten groeien tijdelijk. Op het laatst kun je de voetjes soms zien uitsteken…
Het is ook voor jullie samen een intiem en speciaal proces waarin jullie waarschijnlijk voor het laatst met z’n tweeën zijn. Dat mag aandacht hebben!

Stellen en
portretten

Vier jullie liefde en de bijzondere band die jullie samen hebben. Laat een vrolijke en gezellige foto van jullie samen maken. Of juist een verstilde, tedere foto.
Dit geldt uiteraard ook voor hechte vriendschappen.

Heb je een mooi portret nodig voor zakelijk gebruik?
Of gun je het jezelf om eens extra bijzonder en met aandacht op de foto gezet te worden?
Samen bekijken we hoe je het beste tot je recht komt.

Dieren

Houd jij ook zo van dieren? En van je huisdier nog wel het allermeeste? Laat je lievelingsdier dan eens extra mooi of leuk op de foto zetten. Of laat eens een foto van jullie samen maken. Zodat jullie speciale band vastgelegd wordt.

Samen maken we er iets moois van.